skip to Main Content
070-780 77 80 yogamedmika@gmail.com

Vill du komma hästen, och därmed dig själv, närmare?
Vill du få ett nytt perspektiv till din egen häst eller hästar i allmänhet?
Tror du att hästar påverkas av det du håller gömt för andra? Med andra ord, tror du att om du är lite rädd men täcker över det med kaxighet och en tuff jargong så uppfattar hästen det ändå?
Är du nyfiken på hur yogan kan hjälpa dig hitta balans, närvaro och förbättrad kropps- och själskännedom?

 

Yoga med Häst erbjuder attityd- och förhållningssätt som dels jobbar ursprungligt vad gäller vår fysiska konstitution, men också för in den själsliga biten och tar närvaron ett steg till. Framför allt fokuserar vi på relationen mellan dig och hästen. Vilket också handlar om relationen till dig själv. 

Med hästen och dig i fokus

Christer & Mika

Vi träffades tack vare att Mika var så hästrädd. Egentligen skulle en väninna hjälpa henne att träna bort den. Lägligt nog var både hon och Christer singlar i den vändan och varje gång de skulle till att träna hade väninnan sååå mycket annat att göra. Det blev alltså så att Christer och Mika stod och pratade om allt mellan himmel och jord med en häst emellan sig. Bara så. Aldrig att Mika skulle behöva sitta upp eller gå in i hagen och stå och hyperventilera. Mycket stillsamt och mycket bekräftande mot vad hon var mogen att möta, men också tillräckligt utmanande för att någon utveckling skulle ske.

Christer Frost arbetar utifrån konceptet Horsemanship. Med sitt lugn, förmåga till inkänning (feel som det kallas i western-världen) och naturliga fallenhet för hur man bäst hittar fram till ett juste samarbete med hästen blir hästen trygg, följsam och intresserad av det som händer. Du får ett unikt tillfälle till självkännedom och möta upp dig själv där hästen tydligt visar att du behöver lite hjälp. Med Christers vägledning får du genom ditt samarbete med hästen också möjligheten att växa som människa.

Mika Frost använder yogan som ett medel för att skapa ett nyanserat och stärkande liv. Kundaliniyoga, restorativ yoga, Fri från Oro och Axel- och höftyoga är alla användbara på sitt sätt. Behöver du mer flöde, kraft och är öppen för att dit liv ska förändras på ett djupare plan så är kundaliniyoga att föredra. Är du stressad, utpumpad, spänd, stel, uppe i varv, uppe i huvudet osv så är Fri från Oro eller restorativ yoga den ultimata tillflyktsorten. Spända axlar, rygg, nacke och höfter  eller ett jobb som är för enahanda och skapar spänning i kroppen löses bäst upp med Axel- och höftyoga. Inspirationen för yogans användningsområden sinar aldrig. Mika inspireras särskilt av att ge dig sätt att använda yogan fysiskt, mental och själsligt för att du ska få möjligheten att leva ett sant, nyanserat och närvarande liv.

Att nu ha möjligheten att kombinera dessa två världar, hästar och yoga, förhöjer upplevelsen av dem båda. De är kompatibla och sant välgörande för varandra. Det är en stor glädje att ge dig det bästa av två fina världar.

Back To Top