skip to Main Content
070-780 77 80 yogamedmika@gmail.com

Restorativ Yoga

Restorativ yoga är att ge sig själv lyxig egentid. Den är gudomligt närande och ger återhämtning på en mycket djup nivå. Den fungerar stress- och spänningsreducerande. Det är en mycket lugn yogaform som passar alla. Genom att vi stöttar upp kroppens leder med olika hjälpmedel, så som kuddar, bolster och klossar, så gör det att kroppen känner att den är trygg och börjar därför att släppa taget om spänning.

Att slappna av är inte så lätt som det kan låta. Känslan av att det börjar krypa i kroppen så fort vi börjar stilla oss kan vara nog så överväldigande. Det lite motstridiga i det är att det är ett vägledande tecken på att vi behöver just det.

Stressnivåerna gör att vi får svårt att koncentrera oss, fokusera på rätt saker och göra sunda prioriteringar. Vårt system är överstimulerat och vi kommer in i en ond cirkel av dålig mathållning, sömn och passivitet/överaktivitet. Här kommer den restorativa yogan in som en hjälpande hand. Och det under mycket behagfulla former.

I den här klassen använder vi hjälpmedel. Det är kuddar, bolster, bälte och klossar. Ju mer desto bättre är devisen här. Du kan börja med det du har hemma och sedan om du vill fördjupa effekten så säljer jag tillbehören i ett fördelaktigt erbjudande.

Klassen pausar under hösten 2022

 

Back To Top