skip to Main Content
070-780 77 80 yogamedmika@gmail.com

Att det skulle bli yoga som blev min väg för att inspirera till ett rikt liv var det långt ifrån klart från början. Jag har inte haft någon självklar plats i yogavärlden, kände länge att jag inte passade in och jag kan inte tänka mig något tråkigare än Solhälsningar. Åren gick och jag bodde i Seattle under några år och kom där i kontakt med kundaliniyogan – det blev en blixtförälskelse direkt. Enkla övningar som gav så otroligt mycket effekt!

Åren gick och det var först när jag var en så där 38 år som jag efter en hälsoutbildning, där Livsyoga (kundaliniyogavariant) ingick, som jag blev peppad att hålla i klasser och börja utvecklas som ledare och lärare. Det har jag inte ångrat en sekund.

Jag ser sådan stor användbarhet med yogan. Efter att själv ha kämpat mycket i livet och provat en hel massa för att hitta sätt att må bra på, i det lilla, i vardagen, i det som inte ger stora kickar (eftersom vardagen är rätt så kicklös), så har jag funnit på några saker som fungerar och håller hela vägen. Yoga är en av dem. Därför känner jag en sådan glädje över att få dela med mig av alla guldkorn som den innehåller så att också du ska få möjlighet att berika och vidga perspektivet av ditt liv, oavsett om du trivs i det eller kämpar på.

Vi ses på yoga!

Kontakta mig för mer information!

Back To Top